Juanita

Juanita, drama , regia Clark Johnson cu Alfre Woodard, Blair Underwood, Adam Bench, Bonnie Johnson, Jordan Nia Elizabeth.
Juanita , de la Netflix, este in esenta un film pe care il vor adora ( si in care se pot regasi )  mamele singure, peste 40 de ani, cu copii maricei.
Juanita ( Alfre Woodard ) se simte tradata de mana destinului, e obosita de jobul prost platit de infirmiera la spital, extenuata de casa unde trebuie sa aiba grija de nepotica, are 3 copii ( cu barbati diferiti ) care au dezamagit-o ( cel mare la inchisoare , cel mic tocmai se apuca sa vanda droguri si fata a nascut foarte tanara ) si simte nevoia sa evadeze oriunde, prin orice mijloace, din aceasta existenta sordida . Va reusi in demersul ei atunci cand se decide sa se suie intr-un Greyhound si sa plece unde vede cu ochii ?
Un road-trip-movie, placut dar usor de uitat , Alfre Woodard e ok intr-un rol solicitant si cam atat, bref : 5,5* , mediu, recomandabil oricui dar mai ales categoriei mentionate la inceput : single over 40’s mom with kids…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.