The Hard Way

The Hard Way , action, regia Keoni Waxman cu Michael Jai White, Luke Goss, Randy Couture, Madalina Anea, Grant Campbell, George Remes, Ovidiu Niculescu, Andreea Diac.
Venit via Netflix, ( care nici macar nu s-a deranjat sa uploadeze un trailer decent pe youtube ! ), The Hard way are un scenariu simplut : după ce afla ca fratele sau a murit într-o misiune petrecuta în România, un fost soldat Payne ( Michael Jai White ) se alătură unor  fosti camarazi pentru a vana un inamic misterios și cauta răzbunare in celalalt capat lumii, fix printre Carpati…  🙂
Cum 4 din cei 10 producatori sunt romani, e de inteles unde a fost filmat ( regizor de imagine Liviu Pojoni ) , ce e cu sumedenia de actorasi neaosi prezenti in roluri mici, de mana a doua,  si echipa de cascadori 100% romani si ei. Suna cam cam ca in bancul vechi : ” E o coproductie romano-franceza, noi am adus caii „. Evident ca Michael Jai White, Luke Goss, Randy Couture, si ei vedete tot cam de mana a doua nu au cum sa scoata cine-stie-ce din film.
Bref : 4,5*, nu recomand.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.