Mark Felt „Deepthroat” si #Teleormanleaks

Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House, biography – drama – history , regia Peter Landesman, cu Liam Neeson, Diane Lane, Marton Csokas.
Foarte pe scurt, filmul fiind din 2017, sper ca a fost deja vazut de marea majoritate a celor interesati, vorbim despre povestea lui Mark Felt, care sub numele de cod "Deep Throat" a fost sursa care le-a devoalat jurnalistilor de la Washington post, Bob Woodward & Carl Bernstein , intreg scandalul Watergate in 1972 care apoi  a dus la demisia lui Nixon.
Mark Felt era la acea data adjunctul sefului FBI, a doua pozitie in ierarhia FBI cu acces total la orice date secrete. Chiar daca a fost suspectat de Nixon, nu s-a putut dovedi nimic pana ce, in 2005, a recunoscut totul.
Ce voiam de fapt era doar sa fac legatura cu atitudinea presei dambovitene ( atata cata mai e si inca nu s-a vandut mafiei politice ) in scandalul #Teleormanleaks care, apropo, nici macar nu a inceput si se afla inca in faza : sa fierbem subiectii la foc mic pana le cedeaza nervii.
Deci daca peste 50 de ani daca se va descoperi , la fel ca in cazul celor de la Post, ca sursele Rise erau ofiteri din sistem ce-o sa fie, sfarsitul lumii ? Ati vazut vreun american indignat pe tema faptului ca magariile lui Nixon au fost devoalate chiar de un big boss din FBI ? De ce ne-am indigna acum daca niste ofiteri vor sa inlature cancerul mafiot numit #dragnea ?…
Altfel tacerea asurzitoare a tuturor trompetelor PSDaddy e cel putin induiosatoare 🙂

Un răspuns la „Mark Felt „Deepthroat” si #Teleormanleaks”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.